Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

torsdag 21. juli 2011

dagbok 20.juli

I går var vi på en liten dagstur til Sverige. Moro med marked og når jeg kommer over ting jeg kan bruke på scrappingen, er det ekstra moro. På  et lite loppemarked fant jeg et gammelt Dymo sett. Det lå i orginal esken og var vel nesten ikke brukt. Det er med 10 stk tape i 2 bredder og 2 alfabet-skiver, alt ligger i et skrin.
14 mini garnnøster ble også med meg hjem, fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilke farger jeg ville ha, tok jeg en av hver :) Typisk meg :)


Mønsterark - ukjent
Turkis kartong - emballasje
Grønn Bazzill
MS puncher
Blomster - Prima
Bling - Nille
Chipboard figurer, mosegummi tall, Dymo og litt garn.

Ha en fin dag alle sammen :)

5 kommentarer:

bestevenn sa...

Herlig å finne noe nyttig i slike boder. En annen måte å handle på enn de fleste andre som går der.... Spennende å finne ting man kan bruke.

Hege sa...

Åh, kan tenke meg at det er liv å røre i funåsdalen når det er marked der:) Har bare vært der utenom jeg;P Spennende å finne sånne skatter da, og jeg som trodde du hadde brukt opp alle pengene dine på Bikuben;) Kos deg med funnene dine, jeg er sikker på at det kommer mye fint ut av det. Klem Hege:)

Knerten sa...

Å, nå har jeg virkelig kost meg når jeg har gått gjennom bloggen din og sett på alt det flotte du har laget mens jeg har vært borte, Bodil ! De ble så flotte alle bordkortene, og barnevognen er jo helt super. Regner med at foreldrene til dåpsbarnet ble kjempeglad for den :-)
Du har tydeligvis hatt en flott sommer hittil, så får vi bare håpe at fortsettelsen blir like bra.
Så stas at du traff flere kjente på Bikuben, skjønner godt at brente av noen store lapper der, ja :-) Artig å se alt det flotte du har kjøpt, og veldig morsomt når du viser alt Jan fikk med seg fra bytur også - ha ha ! Godt det er mulighet for å sitte ned med en kopp kaffe, når du bruker 3 timer på Bikuben :-)
(Jeg ser alltid etter et sted å sitte for mannen når jeg er ute og shopper... så kan det bare ta sin tid - he he).
Nydelig rosa kort, og LO for ikke å snakke om alle dagboksidene, og alt det gode du tryller frem på kjøkkenet ! Nå skal jeg snart ha lunsj, og det er bra, for jammen ble jeg sulten av å se alt det fristende du lager :-)
Ønsker deg fortsatt fin sommer, Bodil.
Klem
T.

toi9 sa...

Har kikket over det du har laget siden jeg sist var innom. Mange fine dagboksider + mere.
Så artig at du traff kjente fjes, når du var på Bikuben :)
Var der 3 timer jeg også, og kunne vært der mye lenger..... Så lurt at du hadde spart penger til besøket. Burde vel gjort det jeg også ;)
Du må ha en forsatt fin sommer :)
Klem Toini

Anonym sa...

For en flott side med supre detaljer, og så heldig du var som fant det dymosettet, slikt er bare såå kjekkt og sååå stilig:)
Ha en fin kveld:)
Klem Lill

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails