Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

lørdag 24. april 2010

TELYSKORT

Nå har jeg også lagd et telyskort. Jeg tok ikke med  fyrstikkeske på det. Jeg lagde eskelukking på eskedelen, men valgte likevel å ha med silkebånd. Kortet er IKKE blått, men mørk turkis. Lyset lyver :) Kartongen er fra Ladybugandfriends. Mønsterarket  er fra The Crafthouse press (en bok med ark).
Har samme mønsterark  og skrivefelt inni kortet. Samme stil som framsiden. Motivet er farget med Touch Marker. Rosene er fra Wild Orchid, hadde på litt glitterlim.
Dette var gøy. Jeg kommer nok til å lage flere av disse korta :)
 HER kan du se hvordan dette kortet kan lages :)

14 kommentarer:

Vibeke sa...

Dette var flott!! herlige farger!! Slike telyskort er jo så smarte:)

Håper du har en god helg:)

bestevenn sa...

Kjempeflott kort. Koselig motiv og nydelig pyntet.

Pink lady sa...

Nydelig telys-kort! Så fint fargelagt motiv og flott med punch borden! Lekker blomster pynt også! Bestilte meg en bunch idag jeg også:-) Gleder meg til de kommer i posten:-)

Ha en fin lørdags kveld! Klem Laila.

oheidia sa...

Klart kortet ditt er turkis, ser det veldig godt på min maskin. Nydelig fargelagt motiv og veldig fint telyskort. Jeg får lyst til å prøve meg på det selv, men jeg må som regel ha oppskriften inn med teskje:=)

Deilig dag i dag og vi har grillet mat ute. Har plukket søppel rundt huset og ordnet litt i blomsterkasser og slikt - ut med det gamle visne og snart kan vi kanskje plante noe nyttt. Må vente litt til i hvertfall - for været er ikke helt til å stole på.

Ha en fin lørdagskveld/søndag!

Heidi

jannes hobbykrok sa...

Så utrolig stilig!Nå ble jeg inspirert!Dette må prøves!
Klem,Janne

Lambi sa...

Wow, så lekkert! Sett flere av disse med te-lys i...kjøpes te-lysene i en pakke sånn som du har kledd, eller hvordan gjøres dette? Uansett, lekkert er det! :)Stor fan av de stempelmotivene også og du fargelegger nydelig! Den borden du har brukt har jeg ikke sett før, den var veldig søt! :) Ha en fortsatt god helg! Klem

Lambi sa...

Der var det oppskrift ja...Ser greit ut på bilde...men spørs om det er så lett når man begynner, hehe! ;) Duftlys var en god idé! :) Kortet ditt er kjempe lekkert...får se om jeg tør prøve meg på dette jeg også en dag...Men lurer på om det hadde vært greit å hatt en Scor-pal.... eller hva sånn brett heter hvor man lett kan lage falsekanter etter mål på... ;) Klem

trine sa...

Så nydelig kort,med hærlig stempel motiv:)

Marielle sa...

Det ble kjempefint.. Så nydelig den mønsterkartongen var.

Linda W sa...

det ble knallfint, flotte detaljer og et herlig fargelagt motiv.
klem:)

Rønnaug S. sa...

Heisann. Travle tider gir alt for lite tid til å blogge. Men nå har jeg snust rundt i bloggen din ei stund. Masse fine kort til mange anledninger og det te-lyskortet er knallfint. Likte veldig godt de fargene, men så er jeg skikkelig begeistra for turkis også ;)

Nå burde jeg sette igang å produsere noen konfirmasjonskort. Det nærmer seg veldig fort at jeg må ha ferdig de hilsenene...

Guro sa...

Nydelig telyskort du har laget her, søte farger og kjempefint motiv.
Så tøff bord du bruker, og herlige blomster :-D
For et herlig kort du laget til mannen din under her, tenker han ble fornøyd!
Klem Guro

Ellinore sa...

Sååååå....fint dette kortet var....flott stempel
morsomt og gi bort,er jo en gave i seg selv.
Klem Ellinore.

Gladie sa...

Rålekkert! :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails