Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

fredag 23. april 2010

Gratulerer, Jan Arvid

I dag har mannen min bursdag og jeg har lagd et kort til ham :) Håper har liker det. Han er i hvertfall glad i blomster. Han er ute i hagen og steller og stuller fra snøen forsvinner og til det blir vinter igjen.
Takk for at dere titter :)

6 kommentarer:

Lambi sa...

He Bodil! Så flott kort mannen din skal få! :) Det stempel motivet er så morsomt! :) Og med blomstene, hjertene, metall pyntene og bling ble dette et helt knall lekkert bursdagskort! :) Ønsker deg og dine en riktig god helg! Klem

bestevenn sa...

Gøyalt kort, det er klart han blir glad for dette. Koselig med en mann som er glad i å stelle i hagen, det er sikkert nydelig hos dere.

Sanna sa...

Kjempefint kort, Bodil.
Klart han blir glad for det, ellers får du slå han i hode med en pelargonium.......

Pink lady sa...

Flott kort du har laget til mannen din!
Artig motiv og tekst stempel..passer jo til den man på 54..hehe. Fine farger og så fint med det sorte hjerte i bakgrunnen også.

Ha en riktig god helg! Klem Laila.

Meretekj sa...

Kjempeartig kort til mannen din:)
Flott dekorert, dette blir han nok glad for.
Ha ei fin helg:)

oheidia sa...

Kjempehærlig kort! Jeg har samme stempel og har brukt det en gang kun for jeg synes det var så vanskelig å lage med det. Men du har fått det skikkelig fint til. Lurt å klippe ut "gubben". Liker godt detaljene på kortet som feks hjertet og de fine blomstene.

Ha en fin lørdag:=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails