Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

onsdag 28. april 2010

Bursdagskort

Jeg har visst fått litt dilla på å lage kort :) Synes det er moro. Nesten så jeg har litt dårlig samvittighet når jeg lager kort i stedet for LOer. Merkelig at det skal være slik.  Her er kortet jeg lagde i går kveld.


På dette kortet har jeg brukt Ladybugkartong og mønsterark fra My MInd's Eye. Stempeltrykket er farget med TM og klippet ut. Speilkommoden og swirlen er kuttet ut med silhouetten i Bazzill. Epoxy sommerfugl klistremerker. Tekststempel fra North Star Stamp og Kort og Godt.Svertet kanter med Brilliance coffe bean. Blomser, bling og glitterlim må jo være med :)

6 kommentarer:

Sanna sa...

Dette var kjempekoselig, Bodil.
Flotte farger og herlige detaljer.
Speilet, - er det Spellbinders eller noe lignende.
Det var utrolig flott.
Det ønsker jeg meg og......
Klem.

trine sa...

Dette var virkelig nyyydelig:)

Ha en flott kveld.

Pink lady sa...

Kjempe flott kort, Bodil! Så mange fine detaljer:-)

Ha en fin onsdags kveld! KLem Laila.

Ellinore sa...

Flott kort...med nydelige farger.
Klem Ellinore.

bestevenn sa...

Åhh, den speilkommoden var rålekker! Så fint kort du har laget. Ingen dårlig samvittighet for å lage noe slikt, til stor glede både for deg selv og andre er dette kortet. Kjempeflott.

b1te sa...

Å, så herlig kort Bodil!Lekkert med speilet! Tusen takk for besøket i bloggen min, alltid koselig med en hilsen fra deg! *klem*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails