Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

mandag 18. januar 2010

UKE 2

Nå er jeg ferdig med kalenderLOen for uke 2 2010 Smile
Mønsterarket vet jeg ikke hva heter, rød kartong og notatkort fra Ladybugandfriends, figurene er stanset ut i div restepapirer med Qk tanga og med sizzix/big shot  maskina. Jeg har også brukt hvit penn og stickles frosted lace.
Takk for at du titter og jeg blir kjempeglad om du legger igjen en liten komentar :)

7 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Så stilig denne var!Får liksom ikke sett meg helt mett på denne,oppdager nye detaljer hele tiden!Fin fargekombinasjon også!
Ha en flott januaruke!
Klem,Janne

Pink lady sa...

Stilig kalender LO!!
Utrolig mange fine detaljer og farger!
Ha en kreativ uke:-).
Hilsen Laila.

mettepip sa...

Så stilig kalender Bodil! Likte veldig godt måten du har fått med mange bilder på og de figurene du har med som passet veldig godt inn.
Skal du scrappe hver uke i 2010? Litt av et prosjekt i så fall;)
klem fra
Mette

rule sa...

Kom tilfeldigvis inn på den fine bloggen din...og vil gjerne følge deg videre,for her var det mye inspirasjon å hente!!! Håper at det er greit:-)
Ha ei god uke:-)
Hilsen Ruth

Kjellaug sa...

Så fin lo,har vært ned i bloggen din for en titt. Og må si du er veldig dyktig dame. Mye flott arbeid du har tryllet frem. Takk for at du er blitt en følger hos meg.

Kjellaug sa...

Svare her jeg på ditt spørsmål om hvilke papir jeg brukte på bakgrunne til Connie: hvit kopi papir ca 160 gr. Tror igrunnen det hadde vært stilig med bazzil også..

Gladie sa...

så stilig denne ble, herlig med figurene :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails