Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

søndag 24. januar 2010

AWARD

Jeg har fått denne awarden av  Rønnaug . Det er første gang jeg får dette og må si jeg ble gledelig overrasket nå :) Tusen takk.
Her er reglene for awarden:
1. Kopier awarden til bloggen din.
2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.

7 interessante fakta om meg, tja hva skal det bli tro....
1. Jeg skulle egentlig IKKE begynne med scrapbooking, men jeg hadde lyst til å sette bildene fra bryllupet i en litt finere album og få den ferdig til sølvbyllupsdagen. Det klarte jeg og jeg ble hekta på scrapping.
2. Jeg er helt grønn når det gjelder data/pc. Må ha hjelp titt og ofte :)
3. Jeg er en skikkelig lesehest. Må lese litt hver dag :)
4. Jeg har scrappet over 900 layouter siden jeg startet høsten 2007 + mye annet.
5. Jeg samler på julegavelapper, det begynte med at jeg fant noen fine etter min bestemor.
6. Jeg er et typisk B menneske, natterangler til tusen, og sover leeeeenge om morgenen.
7. Jeg samler på frimerker fra Ungarn. Det har jeg gjort siden jeg var 8-9 år.

Så skal jeg gi denne awarden videre, vanskelig å velge men da blir det sånn:

6 kommentarer:

Rønnaug S. sa...

Tusen takk. Veldig kjekt å få den tilbake ;) Og jeg er imponert over at du har laga så mange LO'er. Du store verden for en effektivitet :)

Randi Th. sa...

Tusen, tusen takk Bodil! Ble veldig glad!!!
Herlighet så mange LO'er du har laget!!! Jeg har også scrappet i noen år, men jeg har ikke laget en brøkdel av det du har laget!
Ha en herlig dag!
-klem-

Jannhild sa...

Hei på deg Bodil!!
Tuuusen takk for den flotte awarden!! Jeg setter utrolig stor pris på den!! Jeg skal skrive et innlegg i kveld, og da sender jeg den tilbake til deg :)

Du er en råtass på å scrappe!! Og alle de flotte kortene og tingene du lager!!! Hadde nå jeg komt meg i gang med scrappingen!! Jeg har som mål at jeg skal scrappe mer i år, og ikke bare lage kort...så jeg får se om jeg kommer meg igang!! Men jeg kommer aldri til å nå deg igjen!!! :))

Ønsker deg en fantastisk flott dag!!
Klemmer fra Jannhild

Tone K. sa...

Oi....tusen takk :o) Nå ble jeg glad :o)
Jeg så denne først i kveld...så jeg får ordne det når jeg er i litt mer våken tilstand. Kommer til å drømme om awarder og 7 ting om meg selv jeg nå...thihi.
klem fra Tone

Lambi sa...

Ååååååå,så hyggelig å få award fra deg! :) Setter kjemepe stor pris på det! :) Og tusen takk for dine hyggelige kommentarer i bloggen min, det varmer bestandig! Synes bloggen din har blitt så utrolig fin og dine papir kreasjoner og LOer er så nydelige! Du er virkelig en dyktig dame! Var artig å lese fakta om deg og LO antallet ditt er da virkelig ekstremt imponerende!! :) Koser meg ofte ved å komme innom bloggen din for å se på det nyeste du har lagt ut! :) Det er ikke så lenge siden jeg faktisk var så heldig å få samme award fra noen andre, så jeg lar nok være å sende den videre denne gangene...men de 7 punktene om meg kan du evt lese i min blogg og ellers vil jeg (selv om jeg dropper å lage noen nytt innlegg nå) gi den tilbake i retur til deg! Du er superkreativ og velig inspirerende med alt du lager, så bare fortsett med dette og jeg gleder meg til å samle inspirrasjon i din blogg hver uke fremover! :) Klem Elise

♥ Kari ♥ sa...

Jeg er lei for at jeg ikke har fått med meg denne før nå, men tusen tusen hjertelig takk for awarden Bodil! Setter kjempestor pris på det!
Stor klem fra Kari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails