Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

lørdag 9. januar 2010

Restepapirer blir til.....
Dette ble kanskje litt feil rekkefølge, men jeg er ikke helt inne i dette med opplasting ennå :)
Ja dette er prosjektet mitt med å kun bruke papirer fra restekurven min. Kjekt å få brukt opp litt av det også. Så kan jeg med god samvittighet finne frem nye ark.
Jeg har brukt litt forskjellig pynt på LOene, som knapper, fjær, bling, stickers, filtbord, blonde, papirsnor, glitterlim og bånd :) Boken måler 10"x8 1/4". Og for en gangs skyld fikk jeg wiren helt fin og rund. Det er vel bare litt trening som skal til :) Noe ble litt lyst i scanneren, så ikke alt synes så godt.
Takk for at du titter og blir glad om du legger igjen en komentar :)

5 kommentarer:

Rønnaug S. sa...

Du verden for en kreativitet. Nydelig resultat av dypdykket i restepapirene. Skulle ønske jeg fikk gjort noe lignende. Det er kanskje bare å bestemme seg og så gjøre det... ;)

Og at scanneren gjør det lysere er vel ikke det verste. Vår lager mørke flekker rundt alt som stikker en liten millimeter opp... Derfor liker jeg best å ta bilde av prosjektene. ;)

Nyt helga :)

jannes hobbykrok sa...

Så fine de ble!Skjønner ikke hvor du henter fantasien til alle fra!de er jo så forskjellige alle sammen!Blir mektig imponert!
Janne

mettepip sa...

Så flott boka di ble Bodil! Kjempeflott og fargerik. Smart måte å bruke restepapir på;)
klem fra
Mette

Bea sa...

Så smart å lage noe av bare restepapir, og disse sidene var jo kjempefine, kjente igjen Røros på noen av bildene også :o)
Samtidig godt å høre at det er fler enn meg som har "en del" resteark liggende.... Jeg klarer ikke å kaste noe avklipp jeg....

Gladie sa...

Jøss så masse lekkert ut av restepapir! Godt jobba :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails