Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

onsdag 30. juni 2010

en LO fra i fjor :)

Nå har vi hatt to dager med flott utevær og jeg har ikke scrappet noe som helst. Tenkte derfor å vise dere en LO som jeg lagde til mitt BOM album. Den betyr veldig mye for meg og for hvordan jeg har det nå.  Noen av dere har kanskje sett den før, men håper noen vil se den likevel :)

Ønsker dere alle en fin uke i fint vær og i regnvær, som er en fin unnskyldning til å få gjort det en selv vil eller må gjøre. Her regner det og kjøkkenet trenger en omgang med vaskefilla.

10 kommentarer:

Lenas kort sa...

Nydelig lo :-) Kos deg med vaskingen ;-).....å så får vi håpe att sola snart titter frem igjen :-)

jannes hobbykrok sa...

Jeg har ikke sett den før,og jeg synes den er nydelig!Representativ og symbolsk!
Vaskedag her og,husmormusklene er ømme etter all ryddinga!Så gøy du ville være med på candyen!
Klem,Janne

Gry-Beate sa...

Kjempe flott Lo!! Mange flotte detaljer!!

;0)Gry-Beate

Linda W sa...

Nydelig lo, flotte detaljer...
klem

Knerten sa...

Kjempeflott LO, godt at det gikk bra, Bodil ! Man setter kanskje en ekstra stor pris på livet, etter å ha møtt slike 'utfordringer'... Godt du lever :-)

Grethe sa...

Utrolig flott LO! Lett å se at denne kommer fra hjertet, og du har satt ord på viktige ting.

Fantastisk å leve! Tusen takk for at du deler dette!

bestevenn sa...

Så utrolig flott LO på alle måter. Utrolig den teksten din med hva du har opplevet. Jeg har en venninne med samme diagnose og samme innstilling. Liker at du også har tenkt å bli gammel. Ønsker deg en fin kveld.

Ellinore sa...

Ja....det var en LO med mange følelser og minner...Godt at alt gikk bra og at du har det fint i dag......"Tankevekker" for mange.....det å sette pris på hverdagen`s små gleder....det er mange av dem,om vi tar oss tid til og kjenne etter.
Klem.

Pink lady sa...

En kjempe flott LO av deg Bodil!
Første gang jeg har sett denne og litt av en syke historie som ligger bak. Godt at du er bedre og fint motto..du har tenkt å bli gammel:-)

Ha en fin og kreativ torsdag! Klem Laila.

Lambi sa...

Oi, Bodil, så vakker LO med rørende tema...nå sitter jeg med en tåre i øyekroken her! Godt at man kan kjenne at livet er verd å leve med slike tøffe opplevelser i bagasjen! Oppdaget visst denne LOen litt seint jeg,men måtte bvare kommentere på den!! Sommer klemmer igjen fra meg! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails