Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

torsdag 1. juli 2010

JULI

Ja da er vi kommet til Juli, feriemåneden :) Det har blitt lite scrapping de siste dagene, men desto mer rydding :) Prøver å få sortert litt i scrappesakene også. Nye ting er kommet i hus og skal snart prøves, det blir gøy :)

Her er Juli- kalendersiden min.  

8 kommentarer:

Lenas kort sa...

Åååååå,så nydelig :-)Nydelig pynting og søtt motiv :-) Syns du har fått scrappa mye jeg.Trengs en ryddings av og til! Er klar for en slik en inne på mitt hobby rom.Har som mål å få det helt blåst før jeg drar på ferie.Deilig å komme hjem igjen når det er ryddig :-) Ha en flott kveld :-)

Yvonne sa...

Nydelig Bodil! Rett og slett. Herlig med stickleskantene rundt det flotte motivet! Må nok være passe stø på hånden der... :)
Klem

Gry-Beate sa...

Så rå lekkert Bodil!!! Nydelig dekorert!!

;0)Gry-Beate

bestevenn sa...

Nydelig kalender. Bra med litt ferie fra scrappingen også, så blir det ekstra moro å komme skikkelig igang igjen! Ønsker deg en god og solfyllt helg.

Pink lady sa...

En lekker kalender side Bodil!! Herlig lilla farge og flott pynt! Blir to scrappe dager til på meg før ferien:-) Kjekt å rydde og få ordenlig oversikt på det man har.

Ha en fin helg! Klem Laila.

trine sa...

Virkelig nydelig. Må være morro å ha en slik kalender på veggen:)

Ha en flott helg.

Klem Trine.

Grethe sa...

Nydelig kalenderblad! Jeg har så vidt begynt på en bursdagskalender til meg selv... jeg er nemlig tidenes dårligste på å huske bursdager, men siden jeg nå lager kort til slekt og venner er det jo greit å ikke glemme noen...

Og lykke til me rydding og ominredning!

Connie sa...

Så nydelig den var.
Mye fint i bloggen din.
Legger meg til som følger, for hit vil jeg tilbake.

Ha en fin helg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails