Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager.

torsdag 11. mars 2010

PÅ TIDE......

Alle scrappere som har barn har vel scrappet de første bildene. Men IKKE jeg. Men nå skal de til pers :)
Dette bildet er av min førstefødte, en dag eller to etter at vi kom hjem fra sykehuset. Det aller første bildet, fordi det ikke var vanlig å ta bilder på sykehuset dengang. Nå hørtes det vel ut som det var i riktig gamle gamledager, hihi..men i 1983 var det altså :)
Bakgrunnsarket er fra DCWV Garden Party, blå kartong fra Ladybugandfriends og mønsterkartong fra CraftySecrets tror jeg.... Blomster, blonde, charms og diverse pynt.

6 kommentarer:

Lambi sa...

Wow for en skjønn LO! Riktig nyydelig var den! Koselig med sånn første bilde! God torsdag ettermiddag! Klem

Pinklady 68 sa...

Nydelig LO, Bodil!
Koselig side og minne å ha i et scrappet album:-)
Ha en fin torsdags kveld!
Klem Laila.

bestevenn sa...

Nydelig LO og et herlig minne. 1983 er da ikke så lenge siden,- og allikevel en evighet unna. Så forskjellig fra dagen idag. Flott måte å ta vare på et utrolig flott minne.

Hege sa...

Så flott LO du har laget:) Likte godt fargesammensetningen. Var vel ikke noe som het digitalkamera og mobiler med kamera på i den tiden nei.. men flotte bilder ble det den gang også.

Klem Hege.

Guro sa...

Herlig LO :-) Fint å ta vare på disse gamle minnene. Jeg har en bunke gamle minner som hadde fortjent litt mer oppmerksomhet her og, men detkommer vel etterhvert.
Ha en fin helg :-)
Klem

Anette sa...

Nydelig LO!! Herlig bilde du har scrappet ;) Kjekt minne selv om bildet er gammelt ;) Nydelig pyntet og flotte ark du har brukt!
Klem fra Anette Candy i bloggen min

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails