Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

torsdag 11. mars 2010

PÅ TIDE......

Alle scrappere som har barn har vel scrappet de første bildene. Men IKKE jeg. Men nå skal de til pers :)
Dette bildet er av min førstefødte, en dag eller to etter at vi kom hjem fra sykehuset. Det aller første bildet, fordi det ikke var vanlig å ta bilder på sykehuset dengang. Nå hørtes det vel ut som det var i riktig gamle gamledager, hihi..men i 1983 var det altså :)
Bakgrunnsarket er fra DCWV Garden Party, blå kartong fra Ladybugandfriends og mønsterkartong fra CraftySecrets tror jeg.... Blomster, blonde, charms og diverse pynt.

6 kommentarer:

Lambi sa...

Wow for en skjønn LO! Riktig nyydelig var den! Koselig med sånn første bilde! God torsdag ettermiddag! Klem

Pink lady sa...

Nydelig LO, Bodil!
Koselig side og minne å ha i et scrappet album:-)
Ha en fin torsdags kveld!
Klem Laila.

bestevenn sa...

Nydelig LO og et herlig minne. 1983 er da ikke så lenge siden,- og allikevel en evighet unna. Så forskjellig fra dagen idag. Flott måte å ta vare på et utrolig flott minne.

Hege sa...

Så flott LO du har laget:) Likte godt fargesammensetningen. Var vel ikke noe som het digitalkamera og mobiler med kamera på i den tiden nei.. men flotte bilder ble det den gang også.

Klem Hege.

Guro sa...

Herlig LO :-) Fint å ta vare på disse gamle minnene. Jeg har en bunke gamle minner som hadde fortjent litt mer oppmerksomhet her og, men detkommer vel etterhvert.
Ha en fin helg :-)
Klem

Anette sa...

Nydelig LO!! Herlig bilde du har scrappet ;) Kjekt minne selv om bildet er gammelt ;) Nydelig pyntet og flotte ark du har brukt!
Klem fra Anette Candy i bloggen min

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails