Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

søndag 16. november 2014

Dagbok12., 13., 14. og 15. November

Nå har jeg fått tatt bilder av  flere dagboksider ;) Det har vært litt travelt de siste dagene og i tillegg har jeg blitt syk. Dro nok inn et lass med basselusker da vi var hos barnebarna for noen dager siden, for der var de syke alle sammen. Jaja.... det går vel over snart ;)
Men her er dagboksidene ;)

Miffa bestemmer! Hun vil ligge på fanget mitt, basta! 

Det er kaldt å stå opp i dag, så Miffa fant det best å ligge helt inntil vifteovnen og få maten der også! 

Tur til Røros for å kjøpe ting til adventskalendrene til barnebarna og det ble et par nye dies og en pakke swirler til meg ;)

 Tur til Tynset for å kjøpe kattemat og julegaver. Kaffe måtte vi ha og jeg fant trefigurer og klistremerker til scrappingen. Nytt lysfat, lys og pynt til advent og en DVD med Jul i Flåklypa ble det også. Den røde skålen måtte Jan ha, på den står det: min bare min.

Ha en riktig fin Søndag alle sammen :)

3 kommentarer:

Tone K. sa...

Så flotte sider !!
Tenk nå har det snart gått et år Bodil. Du har vært suuuuuperflink og jeg er bare så utrolig imponert over deg som har klart å gjennomføre dette prosjektet :D
Herlig !!! :D
Ønsker deg en fortsatt fin søndag :)

Gitte sa...

Flotte sider.

Maryann Laursen sa...

Så flotte sider her igen igen Bodil. Duhar godt nok gjort et kanon job med de dagbøger her, hvor er det godt gået, og de er super flotte.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails