Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager.

lørdag 21. juni 2014

dagbok 18., 19. og 20. Juni

Her kommer flere sider i dagboka mi. Er jo snart halvveis jo ;)
Disse månedene har gått veldig fort. Jeg venter fortsatt på sommeren jeg, hvor blir det av den da tro?????  Vi har jo bare hatt en og annen dag med finvær. Nå er det jo så surt og guffent vær med regn og snø, iskald vind og det var til og med kuldegrader i går kveld. 

Henter diesene som ble bestilt gjennom Amneus Boghandel. Kjøpte noen digitale filer til Silhouettemaskina. Telysfatet fikk jeg i gave fra Lysgård keramikk.

Miffa er selskapssyk som vanlig og vi måtte være med ut. Da skulle traktoren utforskes :)

Kjøpte en ny koffert til ferien. 
Jan ble tilbudt ny jobb, fram til 1. Nov.. Fikk utlevert arbeidsklær og nøkkel, så nå er han klar til å starte over helgen.

Ha en fin dag alle sammen :)

2 kommentarer:

Maryann Laursen sa...

3 nye skønne sider Bodil. Kan se du har fået dine dies nu, og de er bare fine til mande kort alle sammen.
Herligt at JAn fik et job igen så hurtigt, så kan man jo håbe, det bli´r ved efter November, og at der alligevel kan blive tid til ferie, er bare pragtfuldt. Håber da godt nok, at I også snart skal nyde lidt af det fantastyiske vejr, vi har haft den sidste måned snart, for det er bare skønt selv om det blæser en del i dag, men det forsvinder forhåbentligt snart igen. Há en rigtig god week-end.

Unni A sa...

Kjempeflotte dagboksider igjen. Jeg er fremdeles like imponert, eller egentlig blir jeg bare mer og mer imponert over hvor produktiv og kreativ du er!
klem Unni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails