Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

torsdag 30. september 2010

BOM - psoriasis

Nå er det lenge siden sist jeg lagde en  LO til mitt BOM-album. Nå i dag har jeg fått lagd denne, og den har jeg tenkt på lenge at måtte være med i det albumet.
Psoriasis har jeg hatt siden jeg var 14 år og har hatt  og har fremdeles små og store utbrudd.

 I bloggen  Bodils Scrappeverden har jeg funnet mange flotte skisser og har brukt en av de til denne LOen.
Til denne har jeg brukt hvit kartong til bakgrunn. Et mønsterark fra Laura Ashley som det er fløyelstrykk på. Rosa kartong fra Ladybug and friends som er tørrembosset, hadde på rosa/rød stempelsverte på platen før jeg emboset.
Rød netting fra REMA, hihi, den som er på rødløken :) Stiftet fast med stiftemaskin. MS punch. Selvklebende papirblonde, bling og perlebrads fra Nille. Chipboard-bokstaver og blomster fra Notabene. Roseknopper fra WO. Distress inc og svart tusj. Det er vel alt :)


Flere som har problemer med å laste opp bilder til bloggen????? Tror jeg har brukt dobbelt så lang tid på å laste opp bilde av denne LOen enn jeg brukte på å lage den.
Ha en fin kveld alle sammen :)

13 kommentarer:

Lenas kort sa...

Sleit med opplastningen til det siste kort mitt jeg også.Brukt sååååå lang tid på det!..så det var nok ikke bare hos deg. Flott lo :-)
...men soriasis ser ikke serlig behagelig ut.Mye rart enn skal slite med ! Du er så flink til å dokumentere.Gjør det vi andre tenker att vi kansje burde ha gjort! :-) Flink du :-) Ha en flott kveld :-)

oheidia sa...

Psoreasis - det hører med i en BOM. Det er ikke så godt, forstår jeg. Mannen min klør og har sår i hodebunnen og i ansiktet mest (så han er ikke så veldig rammet, men det synes godt9.

Du er flink til å dokumentere og flott at du har bilder av ulike alvorlighetsgrader av utbruddene - for dette er jo en del av ditt liv!

Sanna sa...

Stilig LO.
Det er nok noe feil i bloggelivet i dag.
Tok evigheter å laste opp bolder.

Pink lady sa...

Ååå, dette så ikke godt ut nei!!
Men uansett emne, du lager de flotteste LOène Bodil!

Ha en fin og kreativ helg!
Klem Laila.

Marlene sa...

Jeg er ny i dette gamet og må bare spørre...hva betyr BOM?

Siden du har hatt psoriasis siden du var 14 så kan du nok alt om det, men i tilfelle rottefelle... - har lest at olivensåpe kan lindre og at mange med psoriasis har mangel på sink.

Connie sa...

Stilg LO. Men det ser ikke godt ut.

Stililg lommebok under her også.
Ha en fin helg Bodil.
Klem Connie

Sissel sa...

Hei Bodil!
Du er så god på sånne LOèr du, kjempefine farger.

Klem og god helg, Sissel

Guro sa...

Henger meg med hun over som lurer på hva BOM er? (Book of me???) Har ikke hørt om det før; men det hørtes spennende ut :-)
Imponert over vekten på ukealbumet ditt; men ikke overrasket. Må være en fornøyelse å kikke igjennom både for deg selv og de som måtte stikke innom :-)
Ha en fin og kreativ helg; og tusen takk for alle de koselige kommentarene du legger igjen; jeg setter stor pris på dem :-)
Klem Guro

bojose sa...

Jo da, BOM betyr boken om meg.

Ellinore sa...

Så....fin den var .....lekkert pyntet.....Synd du er plaget med det da......
Klem og God Helg.

Anonym sa...

Hello dear friend!!I am sorry I haven't been visiting lately , I was very busy working on a new project that I will be able to share it with all of you very very soon!!
Hope everything is ok with you and your family!I don't understand what you say on your description but I just hope you are doing find .
Have a great weekend!!
See you soon!
HUgs

Lidia

UlrikaT sa...

En flott LO om en mindre trevelig del av livet! Så tråkigt att du ska vara plågad av det. En bra layout att ha med i sin BOM!

Soskenmamma sa...

Så utrolig flott at du setter bilder på denne sykdommen på en så fin måte.. kan jeg låne dette bildet over til min blogg og Norsk Psoriasis Forbund sin side på FB.
Synes det er så flott.

Jeg har barn med atopisk eksem , men ettersom jeg har blitt ganske aktiv i Norsk Psoriasisfobund lærer jeg stadig om psoriasis.

Håper å høre fra deg / Siw

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails