Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager.

mandag 1. september 2014

dagbok 30. og 31. August

Ja nå er dagboka for August ferdig , så her kommer de to siste sidene i den :)

Jeg tok med Miffa og gikk oppi egga. Tytingen begynner nå å bli moden og jeg fikk da plukket litt. Etterpå plukket jeg mere rips.

Jan lagde et stativ til å stø opp vedstranger på. Det måtte Miffa inspisere grundig. Det var visst fint å klatre på ;)

Ferdig dagbok :)

Jeg må innrømme at jeg de siste dagene har vært grundig lei av hele dagbokprosjektet. Men nå har jeg funnet fram dagboka for September og det er bare å sette i gang på den. Jeg skal fullføre dette ;)

Tusen takk til dere som følger med, setter stor pris på det. Jeg blir så glad for hver eneste kommentar og fine ord dere legger igjen her hos meg. Ønsker alle en riktig fin dag :)

2 kommentarer:

Maryann Laursen sa...

Og endnu et fantastisk album, du har lavet her. Det har bare været helt fantastisk at følge hele vejen, men jeg forstår faktisk rigtig godt, at du er ved at køre lidt surt i det. Det tror jeg faktisk jeg selv havde gjort for længe siden ha ha, mwen du har pænt hunget i hele vejen, så det ville også være synd og skam at gi´op nu så tæt på, og senere troe jeg du vil være rigtig glad for det, for de er vel nok flotte alle sammen. Glæder mig altid til at se næste måneds album, og også denne gang.
Há en rigtig god dag.

Gitte sa...

Som altid super flot.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails