Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

tirsdag 30. november 2010

UKE 47

Hei folkens, jeg har ikke frosset fast ennå men det er like før....hihihi.... Ble da ferdig med ukesLOen denne gang også :)  Det er jo litt ekstra som skal gjøres om dagen, så da blir det ikke så mye tid til scrapping. Heller ikke til blogging, så jeg har ikke fått komenter så mye hos dere i det siste. Prøver å kikke innom dere for å se litt da, sånn innimellom :)
Til denne har jeg brukt blå Bazzill, et mønsterark fra Panduro og et lyseblått ark jeg ikke har noe navn på. På mønsterarket har jeg stanset ut rundt kanten med min nye MS-puncher. Svertet kanter med Distress ink, tea dye og stormy sky.
Tittel, lys og damen i badekaret er stanset ut med QK og Sizzix. Tag, klistremerker og bling er fra Nille. Tråden er fra en trådgardin. Filtsnøstjernene er fra en CreativeClub pakke. Konglene er klippet ut av et mønsterark. Vaskemerket fra en av julegardinene. Billetten har jeg lagd selv. Blomsten, som er stanset ut i papir, har jeg fått engang for lenge siden, sprayet den med glimmermist og limt en bling i midten. Snow marker penn, spluppp....


Setter veldig stor pris på komentantarer fra dere alle sammen og ønsker dere en superfin uke. I morgen er det tid for å åpne den første luken i pepperkakehus-adventskalenderen min :)

8 kommentarer:

Sanna sa...

Der har du gjort det igjen.
Kjempeflott.
Det ser ut til å være mye arbeid med dette. Du er go' !!!

bestevenn sa...

Kjempemorsom LO igjen. Må inn og kikke på hva duk skriver og studere bildene. Skikkelig fin dagbok, og interessant. Ønsker deg en fin uke.

Ellinore sa...

Heisann!!
Her hadde blitt produsert mye flott i det siste....nydelige merkelapper, flott Lo som vanlig, nydelig vugge.....jeg har bare ikke ord.....Jrg kom hjem fra Rendalen i dag.....26 kalde der på morran...brrrrr.
Klem.

Pink lady sa...

Du lager jo bare den fineste dagboken "ever"! Nok en flott LO med mange herlige detaljer!! Flott denne punchen:-)
Stilig layout!

Kos deg med pepperkakehus-adventskalenderen din imorgen:-)

Klem Laila.

Lenas kort sa...

Herlig lo :-) Ikke lenge igjen før du har scrappa ett helt år :-) Er imponert!

toi9 sa...

Jeg sier bare en ting, HERLIG!!=)

Ha ei fin uke :)
Klem Toini

Knerten sa...

Herlig LO, Bodil. Likte måten du har hengt sammen alle dagenes gjøremål på, stilig. Koselig pynt i vinduet også :-) Snart kommer vel resultat av scrappekjøpet ditt også, tenker jeg, så effektiv som du er :-)
Ha en fortsatt fin uke.

Grethe sa...

tenk, nå har du snart kommet hele året rundt! Kjempekoselig LO! Liker godt bildet av adventslysene dine...

Håper du får en superkoselig adventstid!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails