Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager. Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg.

mandag 17. mai 2010

UKE 19

Enda en ukesLO er ferdig. Litt vanskelig å finne ut hva og hvilke ting jeg skal ha med. Slik ble da denne ukens LO.
Bakgrunnsarket har jeg hatt en god stund, tror det fra et kit jeg kjøpte en gang. Brun kartong fra Ladybugandfriends. Noen rester fikk jeg også brukt. Vasen og bladene er stanset ut med sizzix. Div. blomster og bling.

Håper dere alle har hatt en flott dag. Her har det vært surt og kaldt, men det er vi vant med :) Så her ble det hjemmekos med kake og kaffe, god middag og isen tok vi til dessert.  Ha en fin kveld alle sammen :)

9 kommentarer:

Ellinore sa...

Så detaljerik og flott den LOen var....kjempemorsom.
Koselig med flagg og pusebilde....har akkurat kommet hjem fra jobb.....men personalet og brukerne har vært ved Eidsvollbygningen og feiret, oppholdsvær og noen solgløtt så vi får være fornøyd med det.
Klem.

Pink lady sa...

Kjempe flott ukes LO, Bodil!
Så fin layout:-) Kreativ du:-)

Ha en fin kveld! KLem Laila.

Gladie sa...

Kjempeartig oppsett - veldig iøynefallende :)

bestevenn sa...

Kjempemorsom og innholdsrik ukesLo. Flott samling du har til nå.

Guro sa...

Herlig!!! Det var masse variasjon på en uke, og så stilig oppsett; skikkelig tøff!
Gleder meg til neste uke jeg :-)
Klem

Lambi sa...

Oi, dette var en kul ukes LO! Utrolig herlig oppsett med bilder stanset ut med dies og blomser fasong på det hele...pent med brun forsterkende matte rundt motivene. Dne fremhever motivene godt! Også er det jo helt tydelig da at det er bilder fra den uken våren kom hos deg! ;) Både snømenn og spirende blomster, det er hyggelig! :) Jeg tar igrunn mye bilder men ikke når det er en helt vanlig dag jeg er hjemme uten at noe skjer så disse ukes LOene har jeg ikke begitt meg ut på...ville blitt noen ukes LOer som måtte gå over mange sider, og flere tomme uker mellom der, hehe! Ellers skjønner jeg at du har kost deg hjemme idag, selv om været ikke var helt på topp for oss som ikke bor i nord...det er bra! :) Ble grillede pøler her...som var grillet ute som sagt,men spist inne! Jeg så også barnetoget på tv fra sofen idag fordi helsa ikke var helt på topp, men var faktisk veldig koselig å følge med på nrk1 sin sending også fikk jeg da litt besøk av familien på tidlig ettermiddag som jeg spiste enkelt grillede pølser med...men pølser hører med på 17.mai, hehe....også ble det en kronesis med jordbær da!! ;) Klem

oheidia sa...

Denne Lo'en ble jo bare lekker! Hærlige bilder inni blomsten og hærlig med skrift midt inni blomsten.

Håper du har hatt en fin 17.mai - vi har hatt det bra uten regn og det var jammen litt godt :=)

Rønnaug S. sa...

Så stilig! Skikkelig maiblomst, jo! Nydelige farger og knakende flott oppsett. Det er nå ganske flott med papirLO'er, da.

Mona Evy sa...

ÅÅÅ, kjempe stillig! Digget oppsettet ditt!
Knall tøft! ha en fin kveld!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails