Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager.

tirsdag 31. august 2010

Trillebårkort igjen :)

Jeg har lagd enda et trillebårkort  :)
Den grønne kartongen og det rutete arket er fra Ladybugandfriends,  og det røde med roser er vel et Tilda-ark. På dette har jeg stanset ut en blomsterbord øverst. Hvit og rød kartong til tekstpanelene som er stanset ut med spellbinders. Tekststempel fra NSS. To røde knapper til hjul, brads, charms, paljettblomster og primablomster. En heklet blomst. Finèr-hjerte med marihøne. Sølv glitterlim. Bladene er stanset ut med en puncher. Lagde små "perler" av rosa 3D-liner (for jeg hadde ikke nok halvperler i rosa). Grønn blonde fra ccHobby.
Oppskriften finner du  HER.
Sender inn til Sukkersøtt.-utfordring-90-pynt-med-blomster-og perler




Ha en fin dag :)

lørdag 28. august 2010

Hurra for deg......

Jeg har lagd enda ett kort etter samme skisse som de under her. Litt mer rufsete og røft ble dette guttekortet. Men jeg ble ikke helt fornøyd. Men man blir ikke alltid det, sånn er det vel for de fleste.
Har brukt papirer fra KarenMarieKlip og LauraAshley her også og hvit kartong. Rufset og svertet kanter. Sizzix og Spellbinders dies er brukt. MS puncher. Stempel fra Ladybugandfriends, farget med TTM.Hyssing og bling.
Når jeg nå har sendt inn de andre kortene får jeg vel sende inn dette også til
Sketchy Colors #35 - skisse.

                                               Ønsker alle en riktig god helg :)

fredag 27. august 2010

Gratulerer med dagen

Her kommer det andre kortet jeg ble ferdig med i går kveld :)
Sender også dette inn til Sketchy Colors- # 35-skisse.

Har også her brukt ark fra Laura Ashley og KarenMarieKlip og hvit kartong. Raspet kantene denne gang og svertet med vintage photo. Og så har jeg fått brukt min nye puncher fra MS :)  Gratulerer stempel fra NSS. Stempel fra Motivet er også her fargelagt med Touch Twin Marker. Stanset ut med Spellbinders. Roser fra WOC, blader kjøpt hos Papirgleder og knoppene er noe jeg har hatt liggende leeeenge.  Stickles star dust og rødt glitterlim. Bling. MS sommerfugl har jeg satt sammen to og to med 3D-puter. Teksten inni kortet er også her skrevet på pc. Alle disse tekstene er hentet fra min mors minnebok.


Tusen takk for alle hyggelige komentarer :)  Ha en fin dag, klem :)

Guttekort

I går ble jeg sittende her uten internett og da fikk jeg masse tid til å være kreativ. Dette guttekortet er ett av de og det sender jeg inn til  Sketchy Colors #35 - skisse.

Har brukt hvit kartong. dobbelt mønsterark fra Karen Marie Klip og et ark fra Laura Ashley. Hjørner og tag er stenset ut i brun papp med Sizzix dies. Svertet kanter. Noen gamle knapper. Papirsnor. Bling stjerner. Motivet er fargelagt med Touch Twin Marker og stanset ut med spellbinders.Tekst på tag er stempel fra North Star. Teksten inni kortet er skrevet på pc.


Ha en flott dag alle sammen :)

søndag 22. august 2010

UKE 33

Først av alt må jeg bare få si at jeg er mektig stolt over å få komme på topp 4 hos Scetchy Colors og blandt 6 favoritter hos Anonyme Scrappere. Tusen takk for at dere valgte meg :)

Og tusen takk for alle koselige, hyggelige tilbakemeldinger og komentarer dere gir meg. Det gjør meg stolt og glad og gir meg inspirasjon til å fortsette med denne herlige flotte hobbyen vi har :)

Så over til ukesLO'en for denne uken :)  Hvis dere leser teksten på den, ser dere ukens store nyhet, hihi..Vet ikke helt hva jeg skal si jeg....en spennede tid blir det iallefall :)
Har brukt et ark fra JB, Classic Chic. Noen restebiter. Blomstene er fra Notabene. Bling fra Inkido, brads fra Panduro. MS sommerfugl. Div. klistremerker. En button jeg fikk i en gledessprederpakke. Perlestrengene er fra en lysmansjett. Charms fra Kuttut. Ramme kuttet ut med silhouette-maskina.

lørdag 21. august 2010

BOKS --Vintage Udfordring og Scrappekammeret

Jeg har pyntet enda en boks :) Denne gang i str 11x7,5cm. Denne blir sendt inn til to utfordringer.

Denne er pyntet med gamle boksider, og restepapir. Blomstene er lagd etter DENNE oppskriften :) Bilde fra nett. Rammene er kuttet ut med silhouettmaskina. MS sommerfugl. Perler fra en lysmansjett. Knapper, charms, brads, blonde, silkebånd og halvperler.Svertet kanter med distress ink, vintage photo.

Her er bilde av boksen før pynting.
og etter pynting ser den slik ut 
sett fra sidene 
og oppå lokket 

Tusen takk til alle dere som er innom bloggen min og legger igjen hyggelige komentarer.
Ønsker alle en riktig god helg :)

torsdag 19. august 2010

Trillebårkort til gutt/mann :)

Lagde ferdig denne i dag. Jeg slet ganske mye med å finne noe å dekorere denne trillebåren med. Men fant noe kjetting og da løste det seg ganske greit, tror jeg da. Tar gjerne i mot tips hvis dere har noen :) :)
Har brukt turkis kartong fra Ladybug og noen restebiter fra Panduro. Raspet kantene og streket opp med hvit penn. En filtbil, papirstjerner og litt blomster. Kassettspiller-charmsen er fra Kuttut. Metallringer, brads, kjetting og noen bling. Tekst skrevet ut på pc og stanset ut med spellbinders. Gratulerer stempel på baksiden av trillebåren. 
Tar å legger ut bare ett bilde av denne.
Og som dere kan se har jeg brettet kortet på den brede siden denne gang.


Mais-boks, Vintage Udfordring

Jeg har lagd et bidrag til til  Vintage Udfordring, #5, "altered items".Denne gang en liten mais-boks. Den er ca. 8cm høy og ca. 7cm i diam. Har brukt en boksåpner som åpner lokket på siden av boksen, slik at lokket sitter godt på igjen. Her har jeg bare brukt restepapirer. roser,papirblomst,"frøpinner" eller hva jeg skal kalle det. Bånd, hjertecharms og  bronse/gullfarget  glitterlim. Rosa blonde fra cchobby.
Først vil de se bilde før pynting.


Her er den ferdig pyntet :)
Sett fra siden.
Oppå lokket :)

Ha en fin dag alle sammen, bittelitt sol her i dag, deilig :)

onsdag 18. august 2010

Pringles-boks

Vintage Udfordring , #5 er "altered items" og jeg har da dekorert en helt vanlig pringles-boks. De vil også se bilde av boksen før dekorering. Her er den :


Jeg har kledd inn boksen med gamle boksider. Mønsterark fra MME. Ensfarget ark fra Nille. Bilde fra nett. Har raspet og svertet kanter og hatt på gull-glitterlim. Blonden er kjøpt i Sverige. Hyssingen  og bladene ?, Deler av en stor blomst fra Nille, te-roser fra Papirgleder?. Roser og blader fra WOC. Hjerte-charms fra Kuttut har jeg embosset med embossingpulver gull med glitter, den henger i et kjede og er festet med en sikkerhetsnål.

tirsdag 17. august 2010

Trillebårkort, Sketchy Colors

Med dette kortet har jeg lyst til å delta i Scetchy Colors utfordring #34 som er å bruke fargene svart-rosa-hvit.

Har brukt hvit kartong, mønsterark fra Panduro. Roser fra WOC og Panduro, bladene og hjertet er kjøpt på Papirgleder. Nøkkelcharms fra Kuttut. Blonde fra Stoff og Stil. Div. paljetter, brads og halvperler. Hengslen  er stanset ut med TH dies. Rammen til teksten er Spellbinders og teksten er skrevet på pc. Raspet og svertet kanter med distress ink. glitterlim. Gratulasjonstekst fra North Star Stamps.
Oppskrift finner du litt lenger ned på siden min :)

mandag 16. august 2010

UKE 32

Nok en ukesLO fra meg. Denne gang inspirert av lørdagens BigOne pizza :) :) 
Jeg har brukt en hvit kartong, klipt ut framsiden av pizza-esken og lagd pizzabiter av bazzill og bilder. Dekorert med diverse blomster, brads og noe småtteri jeg hade liggende. Tittel og tall er stanset ut med Sizzix Cattycorner alfabet med skygge.
Ønsker alle en fin dag.
Og takk for alle hyggelige komentarer dere gir meg :)

søndag 15. august 2010

TUTORIAL - Trillebårkort

Jeg har lagd denne tutorialen på trillebårkort. Håper noen blir inspirert til å lage sin egen trillebår.
Dette er min egen "oppfinnelse" .
Her er malen min med målene jeg bruker.












Her har jeg klipt ut delene. Lag to lange remser på
9 1/4 x 3/4" og to korte på 5 x  3/4". Disse brettes på langs.

Kortet kan også brettes ved langenden.











Delene limes sammen. De to lange får hull ved 2 5/8" der skal festes en brads. og to hull i passende avstand til å sy i knapper til hjul.
De to korte remsene brettes ved 1" , 2,5" og 4" og limes sammen til trekanter.










Lag paneler til trillebår og kort.
Tilpass målene til trillebår og kort.











Delene limes sammen. Fest med en brads i det øverste hullet. Sy i knapper til hjul.






Og så er det bare å pynte i vei :)

Jeg har tekst i bunner for selve kortet er så lite.







kortet :)










Innsiden av kortet :)





Sett fra baksiden :)













Ferdig :)
Håper dette ble godt nok forklart. Bare spør hvis det er noe dere lurer på :)

torsdag 12. august 2010

MINIALBUM

En sommer er... har jeg kalt dette minialbumet. Str er 10 x 15 cm. Oppskriften er i juli/august nr av Scrapbooking m.m. Permen er lagd av voksduk. Jeg lette huset rundt  men måtte til slutt gå til en god hyttenabo og få en bit, tusen takk Astrid :)  Ellers så er det brukt diverse kartong og mønsterark. Blonder og bånd. Bilder som "er en sommer" for meg og masse tekst og  diverse stæsj.

Og til slutt vil jeg si TUSEN TAKK for alle de hyggelige komentarene dere gir meg. Det setter jeg stor pris på. Skal ta meg en bloggrunde senere i kveld og se på alt det flotte dere lager :) ha en fin kveld, klem :)

mandag 9. august 2010

UKE 31

Nå er det klart for en ny ukesLO.
På denne har jeg brukt ark fra CreativeClub og fra en motivblokk, Black & White. Kassalapper, merker fra en genser Jan kjøpte seg denne uken og  lokket fra en jordbæris. Qk dies, knapper og "klips" fra dropsposene. Hjertene er kjøpt på Nille. Tekststripene er skrevet ut med mitt nye leketøy :) Og så har jeg brukt stiftemaskina.


I dag er det grått og overskyet igjen. Får håpe solen titter fram igjen snart

 Fant dette bildet i en blogg for en stund siden. Synes det er så morsomt :)
Ha en fin dag alle sammen :)

lørdag 7. august 2010

Leke sammen

Juhuuu..... det ble litt scrapping i dag. Men det satt jaggu langt inne......dette ble da resultatet.
Litt rotete kanskje...jaja.
Har brukt ark, bånd, blomster og blad fra CreatveClub. De ensfargede arkene har jeg kjøpt på en bokhandel. Ellers er det noe fra Panduro, Inkido, Tim Holtz dies og litt forskjellig fra her og der.


Ønsker alle en riktig god Lørdagskveld. Ny episode med Beck på TV'n i kveld og den skal jeg se :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails