Følgere

VELKOMMEN

Håper du som er innom finner glede og inspirasjon i det jeg lager.

tirsdag 27. juli 2010

UKE 29

UkesLo'en for uke 29 er ferdig den :)
Her har jeg brukt Cloud9design ark, og noe uten merke. Gamle blonder og nøkkelen er kjøpt på bruktmarked. Måtte jo prøve de nye stemplene mine også :) Både de nye gamle og nye nye :) Ellers er det forskjellige blomster, bling, mesh og dies som er brukt.

Ønsker alle en flott sommeruke :)

lørdag 24. juli 2010

Dølmotunet

I dag har vi hatt en strålende flott dag på Dølmotunet på Tolga. Der var det bruktmarked, kafe i fjøset og det skulle være auksjon også men det var ikke vi med på. Jeg  hadde med mitt lille digi kamera og tok noen bilder. Vel....det ble ikke så mange for jeg hadde glemt å lade batteriet :) typisk, men jeg hadde jo mobilen også :)
Her er noen bilder for de som har lyst til å se.

Ute, mye folk i hvertfall. Så ikke hvordan bildene ble pga sola. Disse ble tatt med mobilen.


Inne i fjøset. Her solgte de vaffler med jordbærsyltetøy og rømme. Lemse med gubb. Kaffe, brus og øl.


Selvfølgelig fant jeg noe å handle også.  Bare se her hvilke skatter jeg fant :)

Ha en fin helg og så er jeg plutselig tilbake senere :) klem :)

torsdag 22. juli 2010

REGNVÆRSDAG :( = RYDDEDAG

I dag har det vært en skikkelig øsepøse regnværsdag. Så da har jeg fått rydda ferdig scrappekroken min i dag. Det ble satt opp nye hyller tirsdag og nå er de fulle av alt mulig. Legger ut noen bilder her så får dere se :) FULLT, FULLT og FULLT. Men det er skikkelig system i hyllene nå, tror jeg. Finner vel ikke igjen noe når jeg skal ha det, hihi.....
Forresten så skulle sønnen min ha igjen pc-skjermen sin, så da måtte jeg ta i bruk min "gamle" skjerm. Det ble en stor forskjell :(  Synes alle bilder er grå og rare :(  men det er vel en vane det og.
Her kommer noen bilder av scrappekroken min :)

Dette er ved skrivepulten :)















På venstre side av pulten er det vinduer og under det ene har jeg disse skuffene. Oppå er det små kaffeglass med blomster :)















 På høyre side har jeg en vedovn, det er kjekt på vinteren det :)

Og hyller med mye rart. På øverste hylle står bl.a. mateska jeg fikk da jeg begynte på skolen.

















 Her er de nye hyllene :) Under hylla har jeg hengt opp et skaft fra en mopp :) og her henger ruller med blonder og bånd, kjekt :)

Skulle visst ha hatt en vegg til med hyller jeg :)
Bak meg står kjøkkenbordet og det tar jeg også i bruk når jeg jobber som verst :)



Nå skal jeg ta meg en bloggrunde :)
Ha en fin kveld, klem :)

tirsdag 20. juli 2010

Trillebår

Dette er mitt bidrag til Nordsalten Hobbyklubbs
utfordring-11 Lag og dekorer hva du vil, men IKKE et kort.
 Så da ble det altså en trillebår fra meg :)
Kartong fra Ladybugandfriends.com og mønsterark fra DCWV spring stack. Heklede blomster, paljetter, brads,marihøner, charms og knapper. Silkebånd fra Stoff og Stil. Svertet kanter med Distress Ink vintage photo.

mandag 19. juli 2010

UKE 28

Det ble da litt scrapping utover kvelden i går og da fikk jeg ferdig ukesLOen.
Tror nesten det er første gang jeg bruker ark fra Webster's Pages. De er så dekorative i seg selv, så her er det ikke mye pynt :) Jeg fikk en følelse av å henge opp bilder på stueveggen da jeg holdt på med denne loen. Panelene bak bildene er Bazzill kartong.

Ha en fin sommeruke alle sammen :)

fredag 16. juli 2010

JUST BECOUSE

Nå blir det ferie og late dager her hos oss, herlig :) Som om ikke jeg har nok av de fra før .....haha... men i allfall han som jobber og sliter  har ferie fra i dag da og da blir det jo ferie på meg også :)
Det kommer nok flere innlegg her i bloggen likevel..........jeg klarer vel ikke en sommer uten papir og stæsj :)

Har lagd et lite kort i dag, just becouse....str 12,5x12,5cm, av litt forskjellig papirer, stempel, blomster, hengsle, bånd, bling, brads og sommerfugl :)
Ønsker alle en fin sommer enten dere er hjemme eller borte, har sol eller regn.
Sommerklem fra meg :)

tirsdag 13. juli 2010

PUTTEBOK

I dag har jeg lagd denne "putteboken"  etter artikkelen 
En genial ide, synes jeg :) Har sett andre som har lagd slike også.
I mangel av papirposer har jeg brukt konvolutter. Rosa tegnekartong, mønsterarkene er fra Ladybugandfriends. Blonde fra stoff og stil. Bånd, halvperler, voks-dråper, et metallskilt og noen rub-ons. Og så har jeg brukt symaskina :)

mandag 12. juli 2010

skissedillaskisse#68røyksignal

Prøver meg på skissedillaskisse#68 med denne LO'en jeg lagde i dag.
Alle papirene er fra en creativeClub pakke. Svertet kanter med vintage photo distress ink.Tittel stanset ut med sizzix block party alfabet. Blomten er hjemmelagd :) Masse bling og en perlebrads. Bildene er fra st.Hansbålet og det ble masse røyk :) Gjengivelsen ble litt mørkere enn den egentlig er.

søndag 11. juli 2010

UKE 27

En ny ukesLO er ferdig. Prøver så godt jeg kan å finne på noe nytt både av bilder, oppsett og pynt.
Her har jeg lagd paneler av to Laura Ashley papirer fra en pakke jeg kjøpte på Panduro. Mange av de arkene har så fin fløyelsdekor :) Blonden er også ny, kjøpt på Stoff og Stil. Den grå kartongen er fra en CreativeClub pakke, det samme er sommerfuglen. Tekststripene er skrevet på fotopapir med Touch Marker. Qk jordbær i restepapirer, papirsnøre og bling. Sizzix bokstaver og Cuttlebug tall er også i restepapirer. Svertet kanter. Det er vel det hele. Ikke så mye pynt som jeg vanligvis bruker, men nok likevel synes jeg :) :)
Ha en flott uke alle sammen.

lørdag 10. juli 2010

Båndbok igjen :)

I dag kom det en stor pakke i posten med forskjellige blonder og bånd :) Noen av båndene var viklet opp på brett og det synes jeg var kjekt. Da måtte det bli en båndbok til, der jeg brukte de brettene til sider i boka.
Lagde permer av tykk kartong 11x11 cm. Bundet inn med Bind-it-all maskina :)
Litt mønsterpapir, blomster, blad og roser. Qk alfabet, halvperler, noen støvbærere og et bånd til å holde den sammen.

fredag 9. juli 2010

Hva?

En LO med bilde av meg. Det er sjelden vare det :) :)  Det er Jan som har tatt bilder av meg på St.Hanskvelden. Jeg ser vel en smule forundret ut før smilet kommer på plass :) :) 
Her er det papirer fra CreativeClub og Panduro. Diverse blomster, støvbærere og blad. Bling, marihøner, chipboardswirl, paljetter og brads. Hjertene har jeg kjøpt på Nille. Tittel er stanset ut med QK og Cuttlebug alfabeter. Smile klistremerke og MS sommerfugl.
Ha en flott dag alle sammen. Nå skinner sola mellom store skydotter. Kaffen venter og jeg skal ta meg tur ut :)

torsdag 8. juli 2010

BÅL

Nå har jeg fått skrevet ut bildene fra st.Hans kvelden. Jeg må jo scrappe de også :) For en gangs skyld hadde vi sol og fint vær denne dagen og langt utover kvelden. I hagen har vi lagd en liten bålplass.  Det er Jan sin jobb å fyre opp her :)
Til denne har jeg brukt et ark og den store tag'en  fra CreativeClub, mønsterark fra Panduro og litt rester. Blonde og silkebånd. Swirlen har jeg stanset ut med min nye Sizzix dies :) Blomster, charms og bling. Noen figurdies. Sommerfuglene er fra et bånd og de farget jeg med Touch Marker. Tittel er stanset ut med QK monogramalfabet. Tekst er klistremerkealfabet fra Adornit.

tirsdag 6. juli 2010

Båndbok

Mens jeg venter på at sola skal titte fram legger jeg ut denne boka som jeg lagde i går. Praktisk til oppbevaring av bånd. Hittil har jeg lagd 10 slike bøker, for jeg har en til hver fargegruppe. Skal lage en til, så har jeg til alle, tror jeg :)
Størrelsen på denne er 10x20 cm og innerarkene er 9x19 cm. Båndene fester jeg med små knappenåler. Og en binders til fløyelsbåndet :)
Har brukt tykk kartong til permene og tynnere til sidene. Mønsterark, blomster, blader og bling er fra den nyeste pakken fra CreatveClub. En restebit med Tilda ark, bånd fra en gammel lampeskjerm, bånd, perlekappe og brads. Hjemmelagde pyntenåler :)  TH alfabet dies. Bundet inn med Bind-it-all maskina.

mandag 5. juli 2010

UKE 26

Denne ukesLO'en bærer litt preg av ryddingen denne uken. For her har jeg brukt rester av diecut-ark, kartong etter blonder og bling. En papirsirkel som ble for stor en gang og som jeg klipte av. Noen papirsirkler og striper etter kortlaging. osv :)  Litt papirsnor og noen silkeroser, ja dere ser selv :) Bakgrunnsarket er Bazzill.


Nok en varm og fin dag her men for en vind. Nesten så en blåser bort :) 
Tusen takk for alle hyggelige, koselige komentarer dere legger igjen. Gleder meg over hver eneste en :)

søndag 4. juli 2010

Trillebår-kort

Jeg har lagd et trillebår-kort og fant ut at det passet jo til nordsalten-hobbyklubb utfordring-10., Lag et sommerkort med tema frukt  eller bær.

Oppskrift kommer senere :)  Ha en flott sommerdag :)

lørdag 3. juli 2010

EGET HUS

I natt satt jeg oppe å lagde dette kortet til de unge, som flyttet inn i huset sitt i går.

Jeg har brukt et kjøpt dobbelt kort. Mønsterark og grønn kartong er fra DCWC. sølvfarget ark og hvit kartong. Stanset ut med forskjellige spellbinders dies. Huset er stanset ut med QK dies i div. restepapirer.  Svertet kanter. Kakeserviett, forskjellige blomster, bling, brads, charms og stickles diamond.  Stanset ut tekst med sizzix. Tekst skrevet ut på pc.

torsdag 1. juli 2010

JULI

Ja da er vi kommet til Juli, feriemåneden :) Det har blitt lite scrapping de siste dagene, men desto mer rydding :) Prøver å få sortert litt i scrappesakene også. Nye ting er kommet i hus og skal snart prøves, det blir gøy :)

Her er Juli- kalendersiden min.  

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails